dijous, 3 de gener del 2013

Pastis de xocolata


Aquesta recepta l he tret del blog de la Roser (cookiesparadise) gràcies per el teu blog Roser!

Pastis de xocolata
200 g  de mantega
200 g  de sucre
4    ous
150 g  de farina de reposteria ( Bizcochona)
50 g  de cacao
2 culleradetes de llevat

Almívar (100d de sucre 100ml aigua una mica de cointreau)

Decoració
Crema de xocolata


Deixem la mantega a temperatura ambient.
Amb una batedora de peu  batem la mantega fins que sigui una crema i afeigim el sucre, barregem fins que no veiem el sucre.

Afegim els ous d'un en un, esperant a que s'integrin entre un i l'altre, tot seguit i afegim la resta d'Ingredients a poc a poc, esperant que es vagin integrant cada vegada ( la farina sempre tamisada)

Escalfem el forn a 170º col·loquem la massa en un motlle i al forn
quan veiem que puja i comença a estar sec per sobre vol dir que ja el tenim, esperem una mica i obrim el forn, punxem el pa de pessic amb un escuradents, si surt sec és que ja esta, si surt amb una mica de pasta l'hem de deixar més estona.
Preparem l'almívar posant al foc l'aigua amb el sucre i una mica de licor o portem a ebullició fins que agafi una mica de textura si ens passem farem caramel!

Deixem refredar el pa de pessic en una reixa i el tallem en dos o tres parts, les pintem amb l'almívar i les farcim amb la crema de xocolata, muntem el pastis i el cobrim amb més crema de xocolata. A partir d'aquí el podem decorar al gust!
Bon profit!


                                      Milloraré les fotos ho prometo! : ) 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada