dijous, 3 de gener del 2013

Pastilenes de dulce de leche


Aquesta és una recepta inspirada en la recepta de cupcakes de toffe de la Julia de postreadiccion ( amb qui vaig fer un curs molt xulo!), no se com estan els seus, encara no els he fet, però els meus estan!!!!!!!! En dues paraules.... Im pesionantes!!!!!


Crema :
110g Mantega
100g Dolç de llet
70g Sucre glas
Unes gotes d' 
extracte de caramel (opcional)

Massa :
65g Mantega
65g Sucre
145g Biscochona
2 Ous

70g Ametlla en granet
Culleradeta de llebat
2 Cullerades soperes de Dulce de Leche


Crema :
Amb la mantega a temperatura ambient la batem amb el sucre i hi anem afegint el 
dolç de llet i el extracte, pot ser que quedi molt sec, en aquest cas hi podem afegir una mica de nata liquida, quan faci piquets ja la tenim.

Massa :
Comence'm amb la mantega a temperatura ambient la batem amb el sucre i afegim els ous d'un en un esperant que s'integrin, si queda massa liquit i podem posar una cullerada de la farina per que lligi. Seguim amb la farina tamisada en parts i intercalem les cullerades de dolç, el llebat i finalment quan està ben emulsionat i afegi'm el granet i el barregem amb una espàtula fora de la batedora.
Si ho veiem massa espès i podem afegir una mica de llet abans de treure-ho de la batedora.



Escalfem el forn a 170º i fornegem les magdalenes uns 15". Penseu que dependrà molt del forn!


A partir d'aquí imaginació i bon profit!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada